Våre Påmeldingsturer

 • machame-ruten-med-akklimatisering-og-mafia-island
  Machameruten med akklimatisering og Mafia Island

  Gi deg selv en skikkelig avslapping etter harde dager på Kilimanjaro. Vi flyr deg til unike Mafia Island. Mafia er er ekte paradis med få turister. Her dyker og svømmer dere med de harmløse hvalhaiene, giganter på 15 meter, i en av verdens mest varierte marinenasjonalparker.

  16 dagerFra 41,900,-Les mer

 • kilimanjaro-storsafari
  Machameruten med akklimatisering og safari i 3 parker

  Denne reisen kombinerer bestigning av Kilimanjaro med safari i Lake Manyara, Ngorongoro og Serengeti. Fra november til mars befinner "The Great Migration" seg i Serengeti med gnu kalving i februar. Dette er reisen som kombinere Kilimanjaro med Afrikas beste safari.

  15 dagerFra 53.900,-Les mer

 • kilimanjaro-safari-zanzibar
  Machameruten med akklimatisering, safari og Zanzibar

  Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve alt! Vi tar deg med på en uforglemmelig reise til Kilimanjaro og en fantastisk safari til Tarangire Nasjonal Park. Turen avsluttes på vakre Zanzibars kritthvite strender ute i Det indiske hav.

  18 dager47.900,-Les mer

 • kilimanjaro-zanzibar
  Machameruten med akklimatisering og Zanzibar

  Gi deg selv en skikkelig avslapping etter harde dager på Kilimanjaro. Vi flyr deg til vakre Zanzibar hvor du kan nyte sanden mellom tærne, lade batteriene og oppleve denne flotte øya som ligger i Det indiske hav. Zanzibars særegen historie setter deg tilbake til Sultanens tid.

  16 dagerFra 38.900,-Les mer

 • kilimanjaro-tarangire
  Machame Ruten med akklimatisering og safari i Tarangire Nasjonalpark

  Denne reisen er godt tilrettelagt med tanke på god akklimatisering på Kilimanjaro. Vi benytter den kjente og naturskjønne Machame ruten. Denne turen passer godt for dere som ønsker store variasjon på turen mot toppen. Turen “premieres” med store safariopplevelser.

  13 dagerFra 39.900,-Les mer

 • kilimanjaro
  Machameruten - med akklimatisering

  Dette er reisen for deg som kun ønsker å bestige Kilimanjaro. Turen har selvfølgelig god akklimatisering, en ekstra dag på fjellet! Her går du gjennom tropisk regnskog og arktisk ørken over korte avstander. En ekstra dag på fjellet øker sjansen for å nå toppen - Uhuru Peak!

  11 dager33.900,-Les mer